Algemene voorwaarden

 

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen zijn er een paar regels opgesteld.

 

*Aankomst: Tenzij anders is afgesproken, kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur uw chalet in gebruik nemen. De sleutel dient op de dag van vertrek vóór 11 uur ingeleverd te worden.

*Bedden: Het is verplicht om de bedden op te maken met een onderlaken, kussensloop en bovenlaken of dekbedhoes. Ook bij gebruik van slaapzak zijn onderlaken en kussensloop verplicht.

*Afval: Er staan afvalcontainers bij de chalets.

*Auto: Er mag één auto naast het chalet staan, andere auto’s dienen op de centrale parkeerplaats te worden gezet.

*Huisdieren:  huisdieren zijn in het chalet niet toegestaan.

*Inventarislijst: Controleer de inventaris lijst bij aankomst en vertrek. Breuk graag melden op de receptie.

*Meubels: De meubels van het chalet mogen niet buiten gebruikt worden.

*Open vuur:  Open vuur is verboden. Barbecue mag alleen met veilig materiaal, op een vaste ondergrond.  Informeer of er een verbod is vanwege droogte.

*Roken/alcohol: Alle chalets dienen rookvrij gehouden te worden, er mag wel buiten het chalet gerookt worden mits er zorgvuldig met as en peuken omgegaan wordt. Indien de huishouding constateert dat er gerookt is in het chalet wordt er een boete van minimaal € 50,00 in rekening gebracht. Houd rekening met anderen.

*Drugs : Op het hele terrein is een drugsverbod van toepassing

*Schade: Schade aangebracht aan het eigendom van Weidezicht, dient vergoed te worden. Weidezicht is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal van of schade aan eigendommen van de gast. Alle risico’s en schade, zowel materieel als persoonlijk, met betrekking tot het verblijf, zijn voor rekening van de gast.

*Rust: Tussen 23.00 uur en 7.00 uur is er rust op het hele terrein, ook autoverkeer op het terrein is dan niet toegestaan.

We verwachten dat een ieder zich zodanig gedraagt dat er geen overlast bezorgd wordt. Bij overlast kan men verwijderd worden van het terrein.

 Vertrek:

Bij vertrek dienen de gebruikte lakens uit het lakenpakket van de bedden gehaald te worden en in een kussensloop gestopt, deze kunt u in het chalet achterlaten.

De afwas is gedaan, de koelkast, fornuis en magnetron zijn schoon,Het serviesgoed is opgeruimd

De vloeren zijn gezogen en de badkamer is schoon.

Vergeet u niet uw sleutel in te leveren! Voor de niet ingeleverde sleutel wordt € 15,00 in rekening gebracht.